Michael Thibaut
Adviseur voedselveiligheid

“Kennis is macht, maar enthousiasme brengt iets in gang”

Mijn naam is Michael en ik werk als adviseur binnen CAN. Eén van mijn hobby’s is persluchtduiken. Op vakanties, zal ik daarom naast “het stadje” ook altijd de onderwaterwereld verkennen. Daarnaast vind ik het heerlijk om in de auto een lekker stukje te rijden. Het ontspant en daarnaast kom ik vaak op goede ideeën.

In mijn werk vind ik het geweldig om bedrijfsprocessen te analyseren en deze te verbeteren in samenwerking met alle medewerkers binnen een organisatie. Eén van mijn belangrijkste waarde is “samenwerken”. Twee mensen weten nou eenmaal meer dan één! Daarom probeer ik altijd zoveel mogelijk mensen te betrekken tijdens ontwikkeltrajecten binnen organisaties.

 

Samen processen verbeteren

Ik ben ooit begonnen in de detailhandel en daar zeker 10 jaar werkzaam geweest. Ik heb hier geleerd om mensen te coachen en te werken volgens vaste normen en richtlijnen. Ik voel mij zeker thuis bij werkschema’s /procedures, als ze maar niet meer tijd kosten dan dat ze opleveren.

Na mijn tijd binnen de detailhandel heb ik verschillende functies binnen verschillende bedrijven gehad. Ik merkte dat steeds één element naar voren kwam tijdens deze banen en dat was dat ik steeds bezig was om interne processen te verbeteren met het team. Dit heeft mij ertoe besloten om aan de slag te gaan binnen CAN om zo mijn passie voor “samenwerken” en “continue verbeteren” verder te ontwikkelen en organisaties nog beter te maken!

Ik werk bij CAN omdat in eerste instantie de organisatie mij enorm aansprak. Medewerkers staan echt centraal binnen CAN. Er wordt geluisterd naar iedereen en goede ideeën worden uitgewerkt en geïmplementeerd. Benieuwd naar een dergelijk voorbeeld? Kijk dan eens naar het CAN-model dat speciaal ontwikkeld is binnen CAN.

Facts

13-10-1986
Woerden
CAN speler sinds 1 april 2022
Bedrijfskunde
Hardlopen

Soortgelijke spelers

Tommy Yedidya

Adviseur Milieu

Martijn Jonkers

Adviseur Kwaliteit

Eline van Meel

Adviseur Kwaliteit