Gertjan de Beer
Salesmanager

“Failing to plan is planning to fail”

Buiten mijn werk besteed ik mijn tijd graag aan sporten, reizen en lekker eten. De rode draad daarbij is dat ik graag op zoek ga naar het ‘onontdekte’, naar nieuwe (leer)ervaringen. Zo ben ik na jarenlang tennis te hebben gespeeld, overgestapt naar padel. Voor wie het (nog) niet kent: een mix van tennis en squash én de snelstgroeiende sport van Nederland. In deze sport kan ik mijzelf weer volop ontwikkelen, dat geeft me een enorme kick. Ook bij het kiezen van reizen, recepten of restaurants ga ik liever voor het onbekende dan voor platgetreden paden.

Ik vind het prettig als ik de ruimte heb om de dingen op mijn ‘eigenwijze’ te doen en wanneer ik kan toewerken naar een concreet resultaat. Je zult mij daarbij niet snel onbezonnen ergens aan zien beginnen; ik houd ervan als er goed over na wordt gedacht en er een plan achter zit. “Failing to plan is planning to fail”; dat motto is mij op het lijf geschreven.

Meerwaarde leveren voor klanten

In mijn rol als Branchemanager bij CAN kan ik bovenstaande eigenschappen goed gebruiken. Het is een nieuwe functie die ik op mijn manier kan invullen. Mijn taak is om de branche zakelijke dienstverlening en IT op een planmatige manier te bewerken en daarmee groei van omzet en naamsbekendheid te realiseren. Dat kan in mijn ogen alleen maar als je échte meerwaarde levert voor je klanten. Door goed naar klanten te luisteren en de werkelijke behoeften te analyseren, wil ik daar mijn bijdrage aan leveren.

Binnen CAN wordt innovatief gedacht over en gewerkt aan de bedrijfscultuur en -structuur. Daarbij staan Vrijheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid centraal. Dat maakt CAN voor mij een interessant bedrijf, met kernwaarden waar ik mij heel goed in kan vinden. Ik ben blij dat ik er onderdeel van mag uitmaken!

Facts

Vught
Padel
CAN-speler sinds 02-03-2020

Soortgelijke spelers

Jeffrey Hekelaar

Manager Sales

Rico van den Beemt

Salesmanager