Leanne Willemsen
Financieel medewerker

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om wat te ondernemen. Zo ga ik regelmatig sporten bij het fitnesscentrum. Daarnaast trek ik er graag op uit, de natuur in. Wandelen in de bossen of op andere mooie plekken. Even uitwaaien en je hoofd leegmaken en ondertussen genieten van de natuur om je heen. De rust in de natuur, is ook iets wat mij typeert als persoon. Ik blijf vaak wat op de achtergrond, maar dat neemt niet weg dat ik het ontzettend leuk vind om tijdens mijn werk in contact te zijn en samen te werken met collega’s en andere relaties. Het zorgt voor een klik en een persoonlijke manier van (samen)werken.

Samen naar een hoger level!

Vanuit mijn rol als financieel medewerker geeft het mij voldoening als ik overzicht kan creëren in een organisatie of voor een klant. Ik vind het uitdagend om alle losse puzzelstukjes in elkaar te schuiven, zodat het een net geheel vormt. Door het delen van mijn kennis en ervaring probeer ik, samen met mensen in de organisatie, de zaken op orde te houden op financieel gebied en daarnaast probeer ik waar mogelijk mensen en organisaties zodanig te begeleiden, dat het geheel naar een hoger niveau wordt getild.

Al met al vind ik het prettig om in een organisatie, samen met anderen, bezig te zijn met mijn werkzaamheden en van daaruit toegevoegde waarde te bieden. Dat is ook de reden dat ik graag bij CertificeringsAdvies Nederland (CAN) werk. Het is een gedreven organisatie met een sterk teamgevoel. Het is fijn om daar onderdeel van uit te maken. Binnen CAN heb je echt het gevoel dat je het samen doet!

Facts

27-01-1992
Kesteren
Wandelen
Fitness
CAN-speler sinds 06-01-2022

Soortgelijke spelers

Eline Kerkhof

Manager Informatiemanagement